Despre noi

FORMAT LADY este un concept 100% Romanesc ce a luat fiinta în 2011

concepute, desenate și realizate în Romania

Povestea a inceput in 2011

FORMAT LADY este un concept 100% Romanesc ce a luat fiinta în 2011, printr-un parteneriat între mai multi producatori romani de articole de imbracaminte, accesorii, marochinarie si incaltaminte pentru dama. Se adreseaza femeilor moderne, active si elegante, cu accentul pe segmentul de varsta 30 – 50 de ani.

Produsele FORMAT LADY sunt concepute, desenate și realizate în Romania.

Despre noi - FORMAT LADY. Concept 100% romanesc, a fost infiintat în 2011.
Despre noi - FORMAT LADY. Concept 100% romanesc de haine feminine si moderne.
solutii vestimentare pentru fiecare zi

Haine feminine si moderne

Incercand sa ofere solutii vestimentare pentru fiecare zi, FORMAT LADY propune haine feminine si moderne potrivite fiecarui moment: imbracaminte clasica pentru birou, imbracaminte lejera pentru momentele de relaxare, imbracaminte eleganta pentru evenimentele festive si accesorii care completează imaginea si oferă o nota de individualitate.

Format Lady acorda un interes sporit detaliilor si calitatii productiei, astfel designul este gandit pentru a oferi proportionalitate armonioasa corpului, iar materialele de inalta calitate sunt alese fiecarui articol in parte pentru a oferi suportul necesar.

produse realizate in Romania

De la concept pana in magazin

Primul magazin FORMAT LADY a fost deschis în București în vara lui 2011, în Bd. Iancu de Hunedoara nr. 64, sector 1 (intersectia Calea Dorobanți cu șos. Stefan cel Mare).

S.C. FORMAT LADY ONLINE S.R.L. – cu brandul FORMAT LADY este raspunsul cautarilor femeilor moderne, active si elegante in ceea ce priveste imaginea lor zilnica.

Primul magazin FORMAT LADY a fost deschis în București în vara lui 2011
Garantie nationala

Conform legislatiei

14 de zile drept de retur

garantia calitatii

Transport Gratuit

La comenzi de peste 250 LEI

100% Plati Securizate

MasterCard / Visa