Livrare si retur

Termeni de livrare si retur formatlady.ro 

Livrarea se face in termen de maxim 5 zile lucratoare, pe teritoriul Romaniei, de la plasarea cu succes a comenzii, la adresa specificata de dumneavoastra. Va rugam sa folositi adresa la care puteti fi gasiti intre orele 9 – 17, in zilele lucratoare, livrarile efectuandu-se preponderent in aceasta perioada.

Costul livrarii produselor in Romania este de 20 lei. Pentru comenzi cu o valoare mai mare de 250 lei livrarea produselor este gratuita!

Livrarea se face prin Fan Courier si doar in aria de acoperire a acestuia.

Cumpărătorul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv să returneze un Bun, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea vreunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare. Potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a Bunului.  

In cazul in care o comanda a beneficiat de livrare gratuita, Cumparatorului i se vor opri  cheltuielile de livrare in valoare de 20 lei din valoarea totala a returului. 

Condiții de retur

Articolele trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost receptionate, sa aiba etichetele originale FORMATLADY, sa nu fie purtate sau deteriorate, documentele care l-au insotit. Coletul trebuie sa contina si „Formularul de Retur” completat cu toate informatiile necesare la urmatoarea adresa: S.C. FORMAT LADY ONLINE S.R.L. – strada Austrului, nr. 42, sector 2, Bucuresti, tel: 0730 031 430 (L-V: 9.00-18.00). Cheltuielile de returnare a produselor vor fi suportate de Cumpărător. La primire coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat.

Produsele achizitionate din magazinul online FORMATLADY se vor returna doar catre S.C. FORMAT LADY ONLINE S.R.L. – strada Austrului, nr. 42, sector 2, Bucuresti, nu se va accepta returnarea produselor in magazinele FORMATLADY. 

Toate taxele de returnare sunt suportate și achitate integral de către Cumpărător. Nu acceptăm colete de retur cu plata ramburs. Nu acceptăm pachete al căror expeditor nu poate fi identificat. Nu ne facem responsabili pentru pachetele piedute sau deteriorate la transport. Nu ridicăm colete de la Poșta Română sau orice alt oficiu poștal. 

De asemenea, exista si posibilitatea inlocuirii produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc. In cazul in care doriti inlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc, cheltuielile cu livrarea vor fi suportate de dumneavoastra. Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in cel mult 30 de zile calendaristice prin transfer bancar in contul IBAN specificat in Formularul de Retur.

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau un produs ce prezinta defecte, contactati intr-un interval de 72h echipa FORMATLADY la adresa mai sus mentionata pentru a reclama aceasta situatie si ne vom asigura ca produsul sa fie inlocuit cu un produs nou sau rambursarea banilor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de catre echipa FORMATLADY.

–> Descarca FORMULARUL DE RETUR <–

Restituirea contravalorii produselor

În cazul în care returul se soluționează prin restituirea contravalorii produsului, urmatoarele taxe NU se vor restitui – taxa de livrare standard sau expres (inclusiv în cazul promoțiilor referitoare la taxa de livare).

Restituirea contravalorii produsului, cu excepția taxelor care se rețin, se va efectua prin transfer bancar, in contul indicat de Cumpărător în termen de maximum 14 zile de la recepția si verificarea returului.

Garantie nationala

Conform legislatiei

14 de zile drept de retur

garantia calitatii

Transport Gratuit

La comenzi de peste 250 LEI

100% Plati Securizate

MasterCard / Visa