Termeni si conditii de utilizare GDPR

Termeni si conditii de utilizare

Folosirea acestui site, implica acceptarea termenilor si conditilor prezentate mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

SITE – Reprezinta SITE-ul Internet apartinand S.C. FORMAT LADY ONLINE S.R.L care se afla la adresa www.formatlady.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite de catre S.C. FORMAT LADY ONLINE S.R.L.

FORMATLADY – Reprezinta societatea comerciala S.C FORMAT LADY ONLINE S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, Sector 2, Strada Austrului Nr. 46, cod postal: 024074, J40/13283/1991, CUI RO 43311, IBAN: RO681INGB0000999903658624, deschis ING Bucuresti.

UTILIZATOR – Reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare. Utilizarea abuziva reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii FORMATLADY. Informatiile sunt puse la dispozitia UTILIZATORILOR in mod gratuit. FORMATLADY este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia.

UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale FORMATLADY, prevazute de legislatia in vigoare. Prin utilizarea SITE-ului, UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

1. Declinarea responsabilitatii

Societatea S.C. FORMAT LADY ONLINE S.R.L nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual. Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori. S.C.FORMAT LADY ONLINE S.R.L. isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE. S.C FORMAT LADY ONLINE S.R.L. nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe Site. Valoarea maxima a obligatiilor societatii fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de societate de la clientul respectiv.

2. Garantiile si disponibilitatea produselor

Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.formatlady.ro beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte. S.C. FORMAT LADY ONLINE S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive (lipsa momentana din stoc, epuizarea editiei, etc). In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, S.C. FORMAT LADY ONLINE S.R.L. isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

3. Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.formatlady.ro, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL WWW.FORMATLADY.RO VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.FORMATLADY.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT. Drepturi de autor (COPYRIGHT, intregul continut al site-ului www.formatlady.ro, incluzand, enumerativ, dar nu limitativ, imagini, texte, butoane, programe, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. FORMAT LADY ONLINE S.R.L. si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a S.C. FORMAT LADY ONLINE S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru raportarea problemelor legate de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne contactati in scris, la adresa de email: office@formatlady.ro

4. Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

5. Date personale

Informatiile utilizatorilor site-ului www.formatlady.ro sunt confidentiale si vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu partenerii acestuia. Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online, la coordonatele cuprinse in prezentul site. Pe site-ul www.formatlady.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Societatea S.C. FORMAT LADY ONLINE S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Pentru o mai buna intelegere a acestor clauze, va rugam consultati si Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

6. Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti. Societatea garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ul www.formatlady.ro, ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al Societatii prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus. Site-ul www.formatlady.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de „bug”-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ului www.formatlady.ro, societatea nu-si asuma nici o responsabilitate.

7. Returnarea produselor si garantie

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.” Art. 4,b Cap. I, ORDONANTA 34 /2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta. Clientii www.formatlady.ro pot returna produsele cumparate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, prin intermediul oricarei firme de curierat rapid. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua intrarii in posesia fizica a produselor.

S.C. FORMAT LADY ONLINE S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 10 zile lucratoare de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare: Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OUG 34/2014 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la sediul Format Lady Online, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor si formularul de retur . Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre Format Lady Online, dupa constatarea defectului si a modului de manevrare. Trimiterea produselor defecte se face dupa anuntarea in prealabil pe email la office@formatlady.ro, specificand exact care este defectul constatat. Defectele vizibile se reclama in momentul efectuarii receptiei.

Prin defect vizibil se intelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului. Orice reclamatie ulterioara referitoare la acest tip de defecte nu va fi luata in considerare. Receptia se considera ca fiind efectuata in aceeasi zi in care produsul a fost livrat si/sau preluat de catre client sau un reprezentant al acestuia.

S.C. Format Lady Online S.R.L. este exonerata de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate/ vandute, socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante care le-au cauzat deteriorarea. Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei.

8. Renuntare la cumparare

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Clientul va putea solicita schimbarea produsului, in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. In cazul solicitatii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump.  S.C. FORMAT LADY ONLINE S.R.L. va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Clientul a returnat produsul cumparat initial.  In toate cazurile returnarii/inlocuirii a produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz. In functie de comportamentul clientului S.C. FORMAT LADY ONLINE S.R.L. isi rezerva dreptul de a isi selecta clientela.

NOTA: In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (copie factura, formular retur etc.). In momentul efectuarii unei comenzi on-line pe site, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus. Acceptarea acestor termeni si conditii da nastere unui veritabil contract intre parti, facand aplicare clauzelor Codului Civil si Comercial.


GDPR

1.POLITICA DE CONFIDENTIALITATE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

S.C.FORMAT LADY ONLINE S.R.L asigura dreptul la protectia datelor cu caracter personal si prelucreaza datele dumneavoastra in baza art.6, alin. (1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (Regulamentul general privind protectia datelor sau GDPR), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

1. Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

 

In general, colectam datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. Cu titlul de exemplu, primim informatii de la dvs. astfel:

Cand va creati un cont FORMAT LADY ONLINE, ne transmiteti: adresa de e-mail, numele si prenumele;

In cadrul paginii dvs. personale (Contul meu) din platforma FORMAT LADY ONLINE aveti posibilitatea sa adaugati informatii suplimentare, precum: numar telefon mobil, adrese de livrare;

Cand plasati o comanda, ne furnizati informatii precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, numar de telefon etc.

In pagina FORMAT LADY ONLINE Client, ne transmiteti: numele dvs., adresa de e-mail si/sau numarul de telefon, orasul in care locuiti, data nasterii.

Abonarea la newsletter presupune colectarea numelui dvs. si a adresei de e-mail.

Putem, de asemenea, sa colectam si sa prelucram ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul dvs in timpul vizitarii site-ului nostru web, pentru a va personaliza experienta online si a va pune la dispozitie oferte adaptate profilului dvs. Va invitam sa aflati mai multe detalii in acest sens prin consultarea sectiunii privitoare la scopurile prelucrarii de mai jos.

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani.

 

 

2. Care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

 

1. Pentru prestarea serviciilor FORMAT LADY ONLINE in beneficiul dvs.

Acest scop general poate include, dupa caz, urmatoarele:

a) Crearea si administrarea contului in cadrul platformei FORMAT LADY ONLINE;

b) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;

c) Solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achizitionate;

d) Returnarea produselor conform prevederilor legale;

e) Rambursarea contravalorii  produselor conform prevederilor legale;

f) Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la intrebarile dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile si serviciile FORMAT LADY.

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre FORMAT LADY ONLINE si dvs. De asemenea, anumite prelucrari subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

 

2. Pentru imbunatatirea serviciilor noastre

 

Ne dorim in permanenta sa va oferim cea mai buna experienta de cumparare online. Pentru aceasta, putem colecta si utiliza anumite informatii in legatura cu comportamentul dvs. de Cumpararor, va putem invita sa completati chestionare de satisfactie subsecvent finalizarii unei comenzi sau putem desfasura studii si cercetari de piata.

Ne intemeiem aceste activitati pe interesul nostru legitim de a desfasura activitati comerciale, avand intotdeauna grija ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale sa nu fie afectate.

 

3. Pentru apararea intereselor noastre legitime

 

Pot exista situatii in care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala. Acestea pot include:

– Masuri de protectie a site-ului web si a utilizatorilor platformei FORMAT LADY ONLINE fata de atacuri cibernetice;

– Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente;

– Masuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrari este interesul nostru legitim de a ne apara activitatea comerciala, fiind inteles ca ne asiguram ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru intre interesele noastre si drepturile si libertatile dvs. fundamentale.

De asemenea, in anumite cazuri ne intemeiem prelucrarea pe dispozitii legale, cum ar fi obligatia de a asigura paza bunurilor si valorilor prevazuta de legislatia aplicabila in aceasta materie.

 

Cat timp pastram datele dvs. cu caracter personal

Vom stoca datele dvs. cu caracter personal cat timp aveti un cont in platforma FORMAT LADY ONLINE. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

 

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. urmatoarelor categorii de destinatari:

– furnizorilor de servicii de curierat;

– furnizorilor de servicii de plata/ bancare;

– furnizorilor de servicii IT;

In cazul in care ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

Ne asiguram ca accesul la datele dvs. de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

 

Ce drepturi aveti

 

Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal. Puteti solicita accesul la datele dvs., corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, va puteti exercita dreptul de a va plange autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei. Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. si dreptul la portabilitatea datelor.

Mai multe informatii despre fiecare dintre aceste drepturi pot fi obtinute prin consultarea sectiunii de mai jos.

Pentru a va putea exercita drepturile, ne puteti contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. Va rugam sa retineti urmatoarele aspecte daca doriti sa va exercitati aceste drepturi:

Identitate. Luam in serios confidentialitatea tuturor inregistrarilor care contin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile dvs. cu privire la astfel de inregistrari folosind adresa de e-mail aferenta contului FORMAT LADY ONLINE. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dvs.

Onorarii. Nu vom solicita o taxa pentru a va exercita vreun drept in ceea ce priveste datele dvs. cu caracter personal.

Durata de raspuns. Ne propunem sa raspundem la orice solicitari valide in termen de maximum 15 zile lucratoare, cu exceptia cazului in care acest lucru este deosebit de complicat sau daca ati facut mai multe solicitari, caz in care urmeaza sa raspundem in termen de maximum 1 luna. Va vom anunta daca termenul de raspuns va depasi 1 luna. S-ar putea sa va cerem clarificari suplimentare pentru a ne ajuta sa actionam mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dvs.

Drepturile tertelor parti. Nu trebuie sa respectam o cerere in cazul in care ar afecta in mod negativ drepturile si libertatile altor persoane vizate.

Aveti urmatoarele drepturi privind datele cu caracter personal:

a.      Accesul la datele dvs.

Puteti sa ne cereti:

      • sa confirmam daca va prelucram datele cu caracter personal;
      • sa va punem la dispozitie o copie a acestor date;
      • sa va oferim alte informatii despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgam, daca le transferam in strainatate si cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi aveti, cum puteti face o plangere, de unde am obtinut datele dvs., in masura in care informatiile nu v-au fost deja furnizate prin aceasta informare.


b.      
Rectificarea datelor dvs.

Ne puteti cere sa rectificam sau sa completam datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete.

Este posibil sa incercam sa verificam exactitatea datelor inainte de rectificarea acestora.

c.       Stergerea datelor dvs. 

Ne puteti cere sa va stergem datele cu caracter personal, in oricare din situatiile de mai jos:

  • –  acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate;
  • –  v-ati retras consimtamantul (in cazul in care prelucrarea datelor se baza pe consimtamant);
  • –  dati curs unui drept legal de a va opune;
  • –  acestea au fost prelucrate illegal;
  • –  ne revine o obligatie legala in acest sens;

Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii dvs. de stergere a datelor dvs. cu caracter personal in cazul in care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesara:

  • – pentru respectarea unei obligatii legale;
  • – pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.
  • – alte circumstante in care nu suntem obligati sa respectam solicitarea dvs. de stergere a datelor.


d.      
Restrictionarea prelucrarii datelor

Ne puteti cere sa restrictionam prelucrarea datelor cu caracter personal, in oricare din situatiile de mai jos:

  • – acuratetea lor este contestata (a se vedea sectiunea de rectificare), pentru a ne permite sa verificam acuratetea acestora;
  • – prelucrarea este ilegala, dar nu doriti ca datele sa fie sterse;
  • – acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs aveti nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apara un drept in instanta;
  • – v-ati exercitat dreptul de a va opune, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza este in desfasurare.

Putem continua sa folosim datele dvs. cu caracter personal in urma unei solicitari de restrictionare, in cazul in care:

  • – avem consimtamantul dvs.;
  • – pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta;
  • – pentru a proteja drepturile POEMA sau ale altei persoane fizice sau juridice.


e.      
Portabilitatea datelor

Ne puteti cere sa va furnizam datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, sau puteti solicita ca acesta sa fie „portat” direct catre un alt operator de date, dar in fiecare caz numai daca:

  • prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dvs. sau pe incheierea sau executarea unui contract cu dvs;

si

  • prelucrarea se face prin mijloace automate.


f.        
Opozitia

Va puteti opune in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, in cazul in care considerati ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale prevaleaza fata de acest interes.

De asemenea, va puteti opune oricand prelucrarii datelor dvs. in scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fara a invoca vreun motiv, caz in care vom inceta in cel mai scurt timp posibil aceasta prelucrare.


g.      
Luarea de decizii automate

Puteti cere sa nu faceti obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai atunci cand decizia respectiva:

  • produce efecte juridice cu privire la dvs. Sau va afecteaza in alt mod similar si intr-o masura semnificativa. Acest drept nu se aplica in cazul in care decizia la care s-a ajuns in urma prelucrarii automate:
  • ne este necesara pentru a incheia sau a derula un contract cu dvs.;
  • este autorizata prin lege si exista garantii adecvate pentru drepturile si libertatile dvs. sau se bazeaza pe consimtamantul dvs. explicit.

 

h.      Plangeri

Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

 

Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

 

Reamintim faptul ca puteti contacta in orice moment Responsabilul FORMAT LADY ONLINE cu protectia datelor prin transmiterea solicitarii dvs prin oricare dintre urmatoarele modalitati:

– prin e-mail la adresa: office@formatlady.ro sau

– prin posta sau curier la adresa: Str. Austrului, nr. 42, sector 2, Bucuresti – cu mentiunea in atentia Responsabilului Format Lady Online cu protectia datelor.


 

Fisiere de tip cookie folosite de formatlady.ro

DENUMIRE COOKIEDURATASCOP
woocommerce_cart_hashsesiuneAjută WooCommerce să stabilească când se modifică conținutul / datele coșului.
woocommerce_items_in_cartsesiuneAjută WooCommerce să stabilească când se modifică conținutul / datele coșului.
wp_woocommerce_session_2 zileConține un cod unic pentru fiecare client, astfel încât să știe unde să găsească datele despre coș în baza de date pentru fiecare client.
woocommerce_recently_viewedsesiuneAjuta widgetul „Produse vizualizate recent”.
store_notice[notice id]sesiunePermite clienților să respingă notificarea „despre magazin”.
cookie_notice[notice id]7 zileInformeza vizitatorii despre folosirea fisiereleor de tip cookie si cere acordul acestora.

În aceste cookie-uri nu sunt stocate informații personale.

Garantie nationala

Conform legislatiei

14 de zile drept de retur

garantia calitatii

Transport Gratuit

La comenzi de peste 250 LEI

100% Plati Securizate

MasterCard / Visa